Sunday, February 24, 2019

Yarn diva party 2.0 in België

Een tijdje geleden kreeg ik een uitnodiging van Christa (Mrs. Knit-crochet) voor haar Yarn diva party 2.0 in België, die op 23 februari 2019 gehouden zou worden.

Hartstikke leuk dat ik daarvoor uitgenodigd werd, en gisteren was het éindelijk zo ver: ik vertrok al vroeg richting Jabbeke, vlakbij Brugge, waar het haakfeest in Eethuis Mint werd georganiseerd.


Bij binnenkomst zag ik meteen dat het erg leuk aangekleed was allemaal.





Hoofdsponsor Langyarns en haaknaaldsponsor Pony Needles zorgden ervoor dat we meteen aan de slag konden met een mooi haakpatroon van Christa: we kregen mooie bollen van Wooladdicts Sunshine en de mooie houten haaknaald van Pony Flair is een blikvanger onder de haaknaalden met de gave kleurtjes die erop geverfd zijn; de haaknaalden zijn helemaal met de hand gemaakt.


Eethuis Mint zorgde heel goed voor de innerlijke mens.
Vooraf hadden we een heerlijke pompoensoep en daarna een erg lekker visje. Tot slot konden we nog een dessert kiezen.




Natuurlijk werd er ook gezellig gekletst, gelachen en genoten van elkaars mooie brei- en haakprojecten die meegenomen waren.

We werden verwend met kleine cadeautjes, Christa had haar 'beroemde' zelfgemaakte jam weer bij zich en Corrien Dunar had speciaal voor deze dag een mooie mok ontworpen.


Tussendoor werd er nog een tombola gehouden, waarbij ieder een cadeau kon uitkiezen. Ik koos deze enorme klos garen in zachtblauw/mint, is het geen beauty? Die is alleen al erg mooi om ergens neer te zetten, hahaha....


Rond 16.00 uur was het feest afgelopen en kregen we nog een leuke goodiebag mee.


Het was weer een geweldige dag met lieve IG'ers en een geweldige organisatie van Christa, haar man en alle medewerkers van Eethuis Mint. Dank ook aan alle sponsors.


4 comments:

  1. Dankjewel Ingrid voor het mooie verslag van een dag met een gouden randje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heel graag gedaan. En jij bedankt dat ik erbij mocht zijn.
      Liefs,
      Ingrid

      Delete
  2. Wat gaaf zulke feestjes. Leuk om gezellig met andere haaksters/bloggers/instagrammers te kletsen en te ''connect'en''.
    Fijne avond.

    lieve groetjes,
    Emily

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inderdaad heel erg leuk.
      Fijne avond. Liefs, Ingrid

      Delete