Friday, August 24, 2018

Wooladdicts haakfeest

Een tijdje geleden heb ik contact gehad met Langyarns over hun nieuwe collectie Wooladdicts (zie ook mijn blogbericht van 4 augustus jl.) en daar kwam onder andere ter sprake dat ik een haakfeest wilde organiseren.

Helemaal leuk werd het, toen ik hoorde dat ik mijn haakfeest in het teken van Wooladdicts mocht zetten.

En gisteren was het dan zo ver: de Wooladdicts party!
Ik had 17 gezellige dames uitgenodigd die elkaar grotendeels van Instagram kennen (waarvan er 2 door privé omstandigheden helaas niet konden komen) en met z'n allen mochten ze genieten van de mooie bolletjes Wooladdicts Water. 

Speciaal voor dit feest heb ik een haakpatroon ontworpen (waarover later meer) met dit mooie, fluffy garen: de Water sjaal.
Al snel gingen de dames lekker aan de slag, onder het genot van door mij zelf gebakken brownie en boterkoek, koffie en thee.
Naast alle mooie Wooladdicts garens had ik ook diverse nieuwe Langyarns najaarsgarens op tafel gezet en een aantal magazines neergelegd. Want voor garenliefhebbers is er niks leukers dan nieuwe garens te zien en voelen en er door middel van patronen ideeën mee op te doen.
Het werd een heerlijke middag (ook het weer speelde mee), en iedereen genoot van de leuke gesprekken en de mooie garens.

Dit was een middag om niet snel te vergeten. Bedankt Langyarns / Wooladdicts!

4 comments:

 1. Super leuk voor jou om dit te mogen organiseren. En boterkoek, super lekker vind ik dat. Iets typisch Nederlands, niet?!
  Fijne groetjes Sofie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, het was echt geweldig!
   Volgens mij is boterkoek inderdaad typisch Nederlands, hahaha... ik ben er ook dol op.
   Groetjes,
   Ingrid

   Delete
 2. Ik vond t zo gaaf om erbij te zijn! En ik ben helemaal flieft op die prachtige Wooladdicts garens!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ik vond het ook super dat je erbij was. Veel haakplezier!😘

   Delete